Onze workshops, kort en bondig

Een workshop in het kader van teambuilding is eenmalig (een dagdeel) met een korte theoretische inleiding, oefenen, ervaren en nabespreken. Onderwerpen kunnen zijn: feedback, elkaars kwaliteiten in beeld krijgen en benutten, (team)rollen en posities in groepen, gespreksvaardigheden.

Bij een workshop gaan we aan de slag met methodes die inspirerend, beweeglijk en leuk zijn. Onze visie is, dat als leren leuk is, het geleerde daadwerkelijk beklijft. Een slimme en passende werkvorm prikkelt en daagt uit om actief mee te doen. Wij vinden het belangrijk om optimaal gebruik te malen van de aanwezige kwaliteiten van deelnemers, voor een maximaal resultaat.

M&M hebben een aantal workshops ontworpen waarbij fotografie als middel wordt ingezet (zie M&M training voor achtergrondinformatie). Als voorbeeld de workshop over het geven en ontvangen van feedback. Het is een leuke, frisse en creatieve workshop waarbij je feedback geeft en krijgt zonder veel gedoe, zonder overbodige tekst en zonder spanning. Recht uit je hart en met een positieve benadering.

Opbrengst

  • Je komt weer in de flow van een goede samenwerking en je team staat weer op scherp
  • Je hebt elkaars kwaliteiten en vindingrijkheid (weer) in beeld
  • Je weet weer hoe het gaat: feedback geven en ontvangen.
  • Je hebt plezier hebben met elkaar, jullie ervaren gezamenlijkheid
  • je bent verrast over verborgen kwaliteiten in je team.

Werkwijze

Na een korte uitleg over feedback op pad om in duo’s foto’s te maken (nee, niet noodzakelijk van elkaar!). Daarna samen de beelden bekijken en in gesprek. Bij een start om 14.00 kun je om 17.00 uur aan de borrel samen.
Dus ook geschikt voor een teamuitje met een leerzame tint!

Tijdsduur

De workshop duurt maximaal 3 uur.

Wil je graag meer informatie, geheel vrijblijvend?

Neem contact op. Ik sta je graag te woord.