Wie fysiek beweegt gaat mentaal bewegen!

Wandel je mee?

Als je zoekt naar prikkelende ideeën, verrassende perspectieven, frisse argumenten, scherpe analyses en vruchtbare reflecties……ga wandelen. 

Ik sjouw graag in weer en wind over de IJsseldijk. Heerlijk! Het is er altijd mooi. Soms maak ik mijn hoofd leeg (zonder muziek). Van tijd tot tijd stap ik flink door op het ritme van de muziek en zing ik luidkeels mee (nou ja…als er niemand binnen gehoorsafstand is). 

Coaching of supervisie kan ook tijdens een wandeling.  

Omdat je niet tegenover elkaar zit, maar naast elkaar loopt is het makkelijker om je gedachten de vrije loop te laten of iets op je in te laten werken. Ruimte, beweging en buitenlucht geven een vrijer gevoel. Daarnaast biedt de natuur talloze aanknopingspunten om de vergelijking te maken naar wat je bezighoudt en mogelijke andere strategieën. Je gaat associatiever denken, buiten de gebaande paden. En wie weet wat dat oplevert! 

Aardige bijkomstigheid is dat wandelen in de buitenlucht het niveau van het stresshormoon cortisol verlaagt en het niveau van je gelukshormonen serotonine en endorfine verhoogd.  

Heb je zin om dit (gratis) te proberen? Dan gaan we dit al wandelend verkennen.  

Laat het me weten via het contactformulier.