Zet je team in beweging!

Wat een onscherpe foto! Je ziet de gezichten niet zo duidelijk, maar wat je wel kunt zien is dat de mensen in dit team plezier maken. De foto is gemaakt tijdens de laatste bijeenkomst van een training psychopathologie en begeleiding. Een training waarin hard is gewerkt aan nieuwe inzichten om cliënten nog beter en op maat te begeleiden. Er is veel gepraat, gedeeld, nagedacht en gelachen. Lachen is een welkome afleiding voor de soms zware kost die hulpverlenen met zich mee brengt.

In onze trainingen koersen wij op interactie en werken we vraaggericht.
En da’s gelukt! Een paar reacties van cursisten:

  • Leuke interactieve werkvormen die aansluiten bij ons team.
  • Goede aansluiting op de praktijk en toepasbaarheid, actuele wetenschappelijke inzichten.
  • Marjan en Marjan zijn duidelijk, vriendelijk, enthousiast en open. Kennis van zaken.
  • Veel variatie, veel info. Houdt ons team scherp!

Om de geest lenig te houden namen tussendoor tijd voor een energizer, bijvoorbeeld een fotoshoot:  ‘beeld het huishouden van Jan Steen uit’ of ‘een gipsvlucht na een skivakantie’. Gegarandeerd plezier!

Thema van de volgende training.
Onze volgende training gaat over het thema ‘grenzen’. We gaan met ‘grenzen’ aan het werk in een team zorgprofessionals. In de PDF kun je lezen wat grenzen zijn, hoe je weet wat voor jou een grens is en hoe je een grens op een goede manier duidelijk maakt aan de ander. En wat je dat oplevert. Als team maar ook voor jezelf. Het artikel is geschikt als theorie bij bijvoorbeeld een groeps- of teamtraining. Dus maak er gerust gebruik van en zet je team in beweging!

 Download het artikel.