Wat hebben M&M’s, teambuilding en fotograferen met elkaar te maken?

Hallo!

Daar zijn we dan: Marjan en Marjan. Graag stellen wij ons aan je voor. Wie we zijn en wat we doen.

M&M zijn twee vrouwen met veel kennis en ervaring op het gebied van coaching en fotografie. Wij gaan samenwerken. Want, zoals Aristoteles al stelde, in sommige situaties is het geheel meer dan de som der delen. We hebben ontdekt dat in ons geval die wijsheid klopt als een bus! Daar hebben we met elkaar trouwens behoorlijk veel over gepraat. En ontelbare e-mails verstuurd. En ook talloze appjes. Op die manier hebben we een duidelijk beeld gekregen op welke punten onze dienstverlening daadwerkelijk iets toevoegt.

En door veel te veel M&M’s te eten natuurlijk. Voor de nodige endorfine.

Wat we doen
Wij ontwerpen workshops die we verzorgen voor teams die intensief moeten samenwerken om een klus te klaren. Teambuilding dus. Wat zo’n workshop oplevert is dat een team effectiever functioneert, prettiger samenwerkt en beter presteert. Op zijn minst is het team een plezierige ervaring rijker, maar waarschijnlijk levert onze workshop voor alle deelnemers nieuwe inzichten op. Iets met lering en vermaak. Want iets nuttigs kan ook aangenaam zijn. Of andersom.

Onze visie
Marjan en Marjan putten uit gedegen methodieken (bijvoorbeeld op het gebied van kernkwaliteiten en teamrollen) en voegen daar een dimensie aan toe, namelijk het werken met beelden. In ons geval: foto’s. Beelden hebben enorm veel zeggingskracht. De meerwaarde is de verdieping die daardoor ontstaat. Vrees niet, je hoeft zelf niet op de gevoelige plaat.

Onze werkwijze
Door in leersituaties met beelden te werken geven wij mensen toegang tot essentiële persoonlijke informatie en tot hun creatieve vermogens. Deelnemers aan onze workshops leren vanuit een andere invalshoek te kijken. De kracht van verbeelding is dat zij makkelijker buiten bestaande kaders kunnen denken. Dat is een vaardigheid die bijvoorbeeld tijdens veranderingsprocessen heel goed van pas komt. Het individu overstijgt de situatie en creëert daarmee ruimte voor alternatieve oplossingen en nieuwe inzichten.

Onze praktische aanpak
Kort en krachtig, maximaal 3 uur. Op locatie is mogelijk. Wij kunnen ook zorgen voor een ruimte.
Inventariserend gesprek: wat is nodig voor dit team, wat is wijsheid? Wij maken de workshop op maat.
Sleutelwoorden: beweeglijk, beeldend en verbindend.
Geen zorgen: je endorfinepeil blijft op niveau, want wij trakteren op M&M’s!

Wil je kennis maken?
Heb je als team zin in een leerzame en leuke workshop? Neem dan contact op via het contactformulier op deze site (Marjan Hoving). Of mail Marjan van der Kuil
marjanvanderkuil@gmail.com

Dan komen M&M in actie!